Print og gem som pdf fil

Privatlivspolitik for brug af Parship - Version: 04.06.2020


Tak fordi, du bruger Parship. Her finder du oplysninger om, hvilke oplysninger Parship indsamler, hvordan vi behandler disse data og hvilke muligheder du har som bruger. Ansvarlig for databehandlingen er PE Digital GmbH (i det følgende "Parship" eller ”vi” hhv. ”os”).

Oplysninger om behandling af data i forbindelse med cookies og andre sporingsteknologier ved anvendelse af Parship-hjemmesiden findes her. Oplysninger om behandling af data i forbindelse med sporingsteknologier ved anvendelse af Parship-app'en findes her.

Indholdsfortegnelse:

Kontakt / Ansvarlig afdeling

Såfremt der ikke er angivet andet i disse henvisninger til databeskyttelse, er den ansvarlige afdeling for databehandlingen PE Digital GmbH.

Hvis du ønsker at kontakte os, kan du bruge følgende adresse:

PE Digital GmbH, Kundeservice Parship Danmark, Speersort 10, 20095 Hamborg, Tyskland, +49 (0) 40 460026 - 162 (faxnummer), privacypolicy@parship.dk (e-mail)

Vores dataansvarlige kan kontaktes på:

Dr. Stefanie Wegener, privacypolicy@parship.dk (e-mail)

For information og forslag til databeskyttelse står vi eller vores dataansvarlige til din rådighed.

Indsamling, behandling og brug af personoplysninger

Personrelaterede data er alle oplysninger, som relaterer til en identificeret eller identificerbar fysisk person (f.eks. navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato eller e-mail adresse).

Når vi behandler personrelaterede data, betyder det, at vi indsamler, gemmer, anvender, overfører til andre eller sletter dem.

Parship indsamler og behandler udelukkende dine personrelaterede data i følgende tilfælde:

  • Hvis du besøger os på vores hjemmeside uden at være medlem.
  • Hvis du kontakter os direkte.
  • Hvis du installerer vores Parship-app.
  • Hvis du tegner et medlemskab hos Parship, mod vederlag og vederlagsfrit og derefter anvender Parship.

Leveringen af dine personoplysninger er frivillig i forbindelse med oprettelsen og vedligeholdelsen af dit kontraktforhold med Parship. For medlemskabet hos Parship er det imidlertid nødvendigt, at du indtaster personoplysninger om særlige kategorier (f.eks. køn du leder efter er seksuel orientering) samt besvarer spørgsmål omkring personlighedstests eller vedrørende din Parship-profil. Anvendelse af Parship-services forudsætter også, at dine profiloplysninger og dine kompatibilitetsvurderinger i forhold til andre Parship-medlemmer er synlige for disse. I denne forbindelse bedes du også være opmærksom på, at vi tilbyder Parship-service i mange forskellige lande (du kan se listen over disse lande på vores hjemmeside), og at de oplysninger, som er indeholdt i din profil, er synlige for vore medlemmer i alle disse lande. Du kan søge din partner i alle disse lande. Hvis du ikke ønsker, at Parship skal behandle dine personoplysninger, kan Parship ikke levere sin tjeneste som anført i de almindelige forretningsbetingelser. Se venligst følgende afsnit for at se nærmere detaljer om, hvilke oplysninger Parship indsamler.

Databehandling via App-Stores

Inden du kan installere Parship-app'en, skal du eventuelt indgå en brugeraftale med en App-Store-operatør (f.eks. Google eller Apple) om adgang til dennes portal. Denne adgang kræver en gyldig konto på den respektive app-platform samt en tilsvarende terminal (f.eks. en smartphone) og Parship har ingen indflydelse på databehandlingen i denne forbindelse. Ansvarligt organ er i denne henseende udelukkende App-Store-udbyderen af den respektive app-platform. Hvis det er nødvendigt, bedes du venligst kontakte app-platform-udbyderen direkte vedrørende dennes databehandling. Først ved anvendelse af Parship-app'en er Parship det ansvarlige organ.

Hvilke oplysninger spørger Parship sine medlemmer om for at opfylde kontrakten?

For at kunne udføre de tjenester, der er nærmere beskrevet i Parships Almindelige forretningsbetingelser , er det nødvendigt at behandle de nedenfor beskrevne personoplysninger, som brugeren (også kaldet et Parship-medlem) bl.a. angiver i forbindelse med registreringsprocessen eller ved oprettelse af et grundlæggende eller Premium-medlemskab til behandling.

Registreringsproces

Ved den første gratis registrering (oprettelse af det såkaldte "grundlæggende medlemskab") er brugeren (eller person med "grundlæggende medlemskab") forpligtet til at oplyse visse minimumsoplysninger, uden hvilke ansøgningen ikke kan opfyldes. Disse oplysninger er:

  • Køn og køn, du leder efter (køn du leder efter er seksuel orientering og dermed personrelaterede data i særlige kategorier)
  • E-mail-adresse
  • Adgangskode

Hvis du har valgt et login via tredjemandsudbyder som Facebook eller Apple, angiver du under registreringsprocessen hverken en e-mail adresse eller et password.

Den pågældende adgang til Parship foregår derefter via den e-mailadresse, som brugeren har angivet, og den adgangskode, som brugeren har valgt af kunden (såkaldte adgangsdata), eller alternativt via login-data fra den tredjemandsudbyder.

Ved registrering via Apple ("Log ind med Apple")

Parship giver dig mulighed for at registrere dig via din Apple-konto. Hvis du bruger Apple, modtager vi de data, der kræves til registrering fra Apple. Desuden får vi fra Apple den e-mail adresse, som du har angivet der. Derfor er dataoverførsel ikke nødvendig.

Vi har ingen indflydelse på mængden af data, der indsamles af Apple via Apple-login. Hvis du ikke ønsker, at Apple indsamler oplysninger om dig i forbindelse med din brug af vores onlinetjeneste og bruge dem til eget brug, skal du ikke bruge Apple-login.

Du kan til enhver tid fjerne forbindelsen mellem din Parship-konto og din Apple-konto på vores websted. I dette tilfælde har vi brug for dine adgangsdata som blev beskrevet ovenfor.

For mere information om undersøgelsens formål og omfang og videre behandling og brug af dine data via Apple samt dine rettigheder og muligheder for at beskytte dine oplysninger henvises der til Apples Anonymitetspolitik på: https://www.apple.com/dk/legal/privacy/.

Ved registrering via Facebook ("Facebook-login")

Parship giver dig mulighed for at registrere dig via din Facebook-konto. Hvis du bruger Facebook, modtager vi de data, der kræves til registrering fra Facebook. Desuden får vi fra Facebook den e-mail adresse, som du har angivet der. Derfor er dataoverførsel ikke nødvendig.

Vi har ingen indflydelse på mængden af data, der indsamles af Facebook via Facebook-login. Hvis du ikke ønsker, at Facebook indsamler oplysninger om dig i forbindelse med din brug af vores onlinetjeneste og bruge dem til eget brug, skal du ikke bruge Facebook-login.

Du kan til enhver tid fjerne forbindelsen mellem din Parship-konto og din Facebook-konto på vores websted. I dette tilfælde har vi brug for dine adgangsdata, som blev beskrevet ovenfor. For mere information om undersøgelsens formål og omfang og videre behandling og brug af dine data via Facebook samt dine rettigheder og muligheder for at beskytte dine oplysninger henvises der til Facebook privatlivspolitik på: http://www.facebook.com/policy.php.

Nødvendige oplysninger i forbindelse med et grundlæggende medlemskab

I personlighedstesten, som følger efter registreringen, udbedes bl.a. følgende oplysninger

  • Bopæl inkl. postnummer
  • Fødselsdato
  • For- og efternavn
  • Højde
  • Civilstand
  • Antal børn
  • Uddannelse
  • Erhverv
  • Indkomst

Desuden skal Parship bruge yderligere oplysninger for at kunne levere sine ydelser, for eksempel vedrørende forkærlighed, personlige værdier, præferencer, udseende og andre kendetegn, som er relevante for partnerforslagene, og som danner grundlag for udarbejdelsen af Parship-profilen. Der kan også lægges billeder op af Parship-medlemmet, hvor disse billeder stilles til rådighed for andre medlemmer genkendeligt i profilen eller pr. e-mail (her kun ugenkendeligt) ved siden af medlemmets fornavn. På baggrund af svarene i Parship-spørgeskemaet udarbejder vi automatisk den såkaldte Parship-partnerskabspersonlighed samt i forbindelse med partnerforslag fælles matching-punkter og matching-resultater. Matching-punkterne og matching-resultaterne stilles ligeledes til rådighed for andre medlemmer i profilen samt pr. e-mail.

Alle data i Parship-profilen er synlige for andre registrerede brugere på hjemmesiden og i appen. Specielt er kundens fornavn, alder, bopæl eller postnummer og interesser synlige.

Parship tilbyder muligheden for at angive mobilnummer til et såkaldt ID-check eller til modtagelse af beskeder fra Parship. Angivelse af mobilnummer er ikke nødvendig for at anvende Parships service.

Oprettelse af et Premium-medlemskab via Parship-hjemmesiden

Hvis brugeren (i det efterfølgende også kaldet ”Premium-medlem”) vælger at modtage en ydelse mod vederlag fra Parship (såkaldt ”Premium-medlemskab”) via Parship-hjemmesiden, vil der i bestillingen blive bedt om følgende oplysninger:

  • For- og efternavn
  • Bopælsadresse
  • Betalings- og fakturadata (kreditkortdata opbevares af betalingsudbyderen og ikke af Parship)

I tilfælde af køb af et Premium-medlemskab via en App-Store-udbyder (f.eks. Google eller Apple) kan man i anvendelsesbetingelserne fra denne app-platform-udbyder se, hvilke personoplysninger der behandles i forbindelse med købsprocessen. Parship behandler for så vidt ingen betalings- og faktureringsdata.

Kommunikation mellem medlemmer, kommunikation med kundeservice og kommunikation pr. videochat

Parship gemmer kommunikation med andre medlemmer, som foregår via Parship-platformen, og kommunikation med kundeservice. Kommunikationen mellem medlemmerne i logget på-tilstand krypteres.

Vær venligst opmærksom på følgende, når du kommunikerer med vores kundeservice: Hvis du kommunikerer med vores kundeservice

  1. ved hjælp af kontaktformularen, er denne overførsel krypteret; vores besvarelse af din forespørgsel er transportkrypteret, såfremt din mailudbyder understøtter Transport Layer Security (TLS) transportkrypteringen;
  2. Via e-mail forsendelse, er overførselen af e-mails transportkrypteret, såfremt din mailudbyder understøtter Transport Layer Security (TLS).

Hvis du gerne vil have en e-mail-kommunikation med indholdskryptering, beder vi dig kontakte Parship i stedet via brev eller fax. Vores adressedata findes under "Kontakt".

Som Premium-medlem samt i forbindelse med nogle reklamekampagner til grundlæggende medlemmer har du i udvalgte lande mulighed for at kommunikere med andre kunder pr. videochat. I denne forbindelse anvender Parship en serviceudbyder med domicil i USA, med hvem Parship har indgået en ordrekontrakt. I denne er de såkaldte EU-standardkontraktbestemmelser integreret. Parship overfører ved anvendelse af videochats din IP-adresse og dit medlemsnummer til sin ordrebehandler. Desuden gemmer tjenesteudbyderen tidspunktet for og varigheden af chatten. Behandlingen af førnævnte data er teknisk nødvendig og med henblik på afregning. Videokommunikationen er krypteret fra start til slut. Video- og lydindhold gemmes ikke. Yderligere data indsamles eller overføres ikke af Parship i forbindelse med videochat. Hvis du ikke ønsker, at Parship overfører din IP-adresse og dit medlemsnummer til sin ordrebehandler, eller at tidspunkt for og varighed af chatten gemmes, bør du ikke anvende videochat-funktionen.

Reklame e-mails – nyhedsbreve - beskeder

Ved indgåelse af det gratis grundlæggende medlemskab indtaster du din e-mailadresse ved registrering, eller vi får den af Apple / Facebook (i tilfælde af registrering via disse). Denne e-mailadresse eller eventuelt nye e.-mail adresser, angivet af dig, bruges efterfølgende til at sende reklamemails for de gratis og betalte produkter fra PE Digital GmbH, uden at der er brug for dit samtykke.

Parship-hjemmesiden giver også mulighed for at abonnere på et gratis nyhedsbrev ved at klikke en tjekboks. Derved anvendes den e-mail adresse, som er lagt på din profil.

Du vil også modtage personlige vejledninger i e-mails i løbet af Parship-medlemskabet for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine Parship-produkter. Hvis du ikke har modsat dig anvendelse af din e-mail adresse til reklameformål, kan disse vejledninger også indeholde tilbud på Parship Premium-medlemskabet.

Reklame e-mails (inkl. nyhedsbrev og vejledning) er transportkrypteret, såfremt din mailudbyder understøtter ”Transport Layer Security” (TLS) transportkryptering.

Hvis du ikke længere vil modtage reklame e-mails, nyhedsbreve eller individualiserede vejledninger fra Parship, har du på ethvert tidspunkt mulighed for at modsætte dig anvendelse af den e-mail adresse, som er lagt op på din profil, til sådanne formål: (1) Klik her på afmeldingslinket i slutningen af den pågældende e-mail eller (2) tilpas på din profil under Data & indstillinger / meddelelser dine meddelelser som ønsket eller (3) kontakt Parship-kundeservice. Medlemmer, som endnu ikke har besvaret Parship-spørgeskemaet fuldstændigt, anvender følgende link til en indsigelse. Efter en afgivet afmelding kan du altid igen abonnere på sådanne reklame e-mails på din profil under Data & indstillinger / meddelelser.

Push-meddelelser

Du får i forbindelse med anvendelse af Parship-app'en såkaldte push-beskeder fra os, også selvom du ikke anvender denne app i øjeblikket. Disse er meddelelser, som vi sender dig som en del af kontraktens udførelse, men også reklameoplysninger.

Du kan til enhver tid stoppe modtagelsen af push-meddelelser via konfigurationsindstillingerne på din mobil.

Hvilke oplysninger indsamler Parship, når du bruger Parship-hjemmesiden?

Ved hver adgang til hjemmesiden sender Parship brugerdata af de respektive besøgende på hjemmesiden, medmindre andet er angivet nedenfor, også selvom de ikke er Parship-medlemmer, for den respektive internetbrowser og gemmes i logfiler. Disse data omfatter:

  • Oplysninger om brugerens browsertype og internetudbyder såvel som det anvendte operativsystem (for eksempel Windows 7, Apple OS osv.)
  • IP-adresse (internetprotokoladresse) for adgangs-computeren, -tablet eller -smartphone (I dette tilfælde sammenlignes IP-adressen også med en geo-database, og brugerens oprindelse eller land, stat og by bestemmes. I denne forbindelse anvender Parship bl.a. MaxMind (se hertil forklaringer nedenfor).)
  • Navn på den side, der er oprettet adgang til
  • Dato og klokkeslæt for opkaldet
  • Referreringsadressen (oprindelseswebadresse), hvorfra brugeren kom til den hentede side
  • Overført mængde data
  • Statusmeddelelse om, hvorvidt hentningen lykkedes
  • Identifikationsnummer for session
  • Pseudonym for sessionsdeltager
  • Brugt skærmopløsning


I de såkaldte login-registreringer gemmes desuden hver gang, Parship-medlemmet logger på netværket, brugsdata på Parship-platformen:

Udover de tidligere nævnte data gemmes der ved anvendelse af Parship-hjemmesiden cookies eller pseudonyme IDs (som evt. bruger-ID, Ad-ID) på din enhed under eller også efter dit besøg på vore online-tilbud. Nærmere oplysninger i denne forbindelse kan du finde her.

Hvilke data indsamler Parship ved anvendelse af Parship-app'en?

Ved hver hentning af Parship-app'en via brugerens enhed indsamler Parship automatisk data og oplysninger fra den hentende enheds styresystem. Hertil hører bl.a. også lagring af IP-adressen. I detaljer indsamler Parship:

Brugsdata

Hver gang der oprettes adgang til Parship-appen, gemmes brugsdata for den respektive app-bruger. Disse data omfatter:

  • Operativsystemet, der anvendes, og om nødvendigt browsertypen
  • Nuværende sprogindstilling på smartphonen
  • Oplysninger om brugerens internetudbyder
  • IP-adresse (internetprotokoladresse) for adgangscomputeren
  • Enheds-id (f.eks. UDID) til identifikation af din enhed/dine enheder i forhold til en sikker autentificering (Secure Authentification)
  • Bruger-id på Parship-platformen (kun for Parship-medlemmer)
  • Navn på den hentede side og, hvis det er relevant, oprindelsessiden
  • Dato og klokkeslæt for opkaldet
  • Overført mængde data
  • Statusmeddelelse om, hvorvidt hentningen lykkedes
  • Identifikationsnummer for session
  • Brugt skærmopløsning


Login-oplysninger

De såkaldte login-filer gemmer følgende brugsdata, hver gang Parship-medlemmet logger på netværket:

  • Dato og klokkeslæt for login
  • Bruger-id på Parship-platformen (e-mailadresse)
  • IP-adresse (Internet Protocol-adresse)
  • Enhedens id (f.eks. UDID) til identifikation af din enhed/dine enheder i forhold til en sikker autentificering (Secure Authentification)


Udover de tidligere nævnte data gemmes der ved anvendelse af Parship-app'en pseudonyme IDs (som evt. bruger-ID, Ad-ID) på din enhed under eller også efter dit besøg. Nærmere oplysninger i denne forbindelse kan du finde her.

GPS oplysninger ved anvendelse af Parship-app'en

Hvis et Premium-medlem bruger indstillingerne for søgningen i lokalt område, er der i øjeblikket adgang til enhedens lokaliseringsdata (GPS, muligvis WLAN-oplysninger og enheds-ID). Disse oplysninger anvendes til at fastsætte brugerens placering, så denne kan indstille en passende søgeradius.

Behandlingsformål

Parship behandler sine brugeres personoplysninger til følgende formål:

  • Til at opfylde de tjenester, der er beskrevet i de generelle vilkår. (Det juridiske grundlag for dataindsamlingen er opfyldelsen af kontraktforholdet, der er indgået med dig som medlem af Parship.) Ved behandling af særlige kategorier af data er det juridiske grundlag dit samtykke).
  • Til forebyggelse mod misbrug og svindel : Parship indsamler, behandler og bruger personoplysninger samt geodata, der indsamles i forbindelse med din registrering og besvarelse af Parship-personlighedstesten og/eller Parship-profilen til en automatisk gennemgang for ethvert bevis eller data på misbrug af Parship-hjemmesiden. Dataene gemmes i en database og sammenlignes med empiriske værdier. Hvis den automatiserede behandling afslører mistanke om misbrug, gennemgår en Parship-medarbejder bedømmelsen og de underliggende beviser og derefter eventuel fri tekstinformation og de lagrede profilbilleder. Desuden stiller Parship en funktion kaldet ”Profil indberettes” til rådighed for sine medlemmer, og kundeservicemedarbejderne gennemfører kontrol af profiler ved kontraktovertrædelser anmeldt af andre medlemmer. Derudover bruger Parship det frivillige nummer på mobilnummeret til at udføre en mobilbaseret identitetsmatchning som en del af en såkaldt ID-kontroll. (Retsgrundlaget er Parships og Parship-medlemmernes legitime interesse om, at Parship-tjenesten ikke misbruges i forbindelse med kontraktlige og/eller ulovlige handlinger af tredjemand. Vi opfylder således også vores juridiske forpligtelse i forhold til datasikkerhed med at garantere systemsikkerheden og afsløre og efterforske ulovlige adgangsforsøg eller adgang).
  • Til automatisk prisfastsættelse. (Retsgrundlaget er opfyldelsen af kontraktforholdet.)
  • Til at sikre dine vederlagsforpligtelser i forbindelse med kontraktforholdet i tilfælde af misligholdelse (dette gælder kun for køb af Premium-medlemskab via Parship-hjemmesiden). Hvis du ikke betaler åbenstående fakturaer / rater på trods af gentagen påmindelse, overfører vi data, som er nødvendige til gennemførsel af en inkassoag, til et inkassoselskab med henblik på forvaltningsinkasso. (Retsgrundlaget er foruden opfyldelsen af kontraktforholdet også den berettigede interesse, som Parship har i betalingen af det kontraktmæssige aftalte vederlag.)
  • Til sikring og forsvar af vore rettigheder samt opfyldelse af juridiske forpligtelser. (Retsgrundlaget er foruden vores juridiske forpligtelse også vores berettigede interesse i at gøre vore rettigheder gældende og forsvare dem.)
  • Til markedsføring gennem reklamemails, nyhedsbreve og individualiseret vejledning (udelukkende produkter fra PE Digital GmbH). (Retsgrundlaget er PE Digital GmbH's legitime interesse i direkte markedsføring for egne produkter. Retsgrundlaget er i nogle tilfælde også dit samtykke)


Behandlingsformål og retsgrundlag for behandling af personoplysninger med anvendelse af ”cookies” og andre sporingsteknologier ved anvendelse af Parship-hjemmesiden kan du se her. Behandlingsformål og retsgrundlag for behandling af personoplysninger med anvendelse af ”sporingsteknologier” ved anvendelse af Parship-app'en kan du se her.

Retsgrundlag for behandling af personoplysninger

  • For så vidt som vi opnår samtykke fra den registrerede til behandling af personoplysninger, danner artikel 6, stk. 1 litra a) EU-generel forordning om databeskyttelse (GDPR) retsgrundlaget.
  • For så vidt som vi behandler særlige kategorier af data i henhold til artikel 9 stk. 1 i GDPR, danner artikel 9, stk. 2, litra a) i GDPR – dit samtykke – retsgrundlaget.
  • Til behandling af personoplysninger, der kræves for at kunne opfylde kontraktforholdet mellem Parship (grundlæggende medlemskab eller Premium-medlemskab), danner artikel 6, stk. 1, litra b) GDPR retsgrundlaget. Dette gælder også for behandlinger, der er nødvendige for at gennemføre handlinger forud for kontraktindgåelse.
  • Til behandling af personoplysninger til opfyldelse af en retspligt danner artikel 6, stk. 1, litra c) i GDPR retsgrundlaget.
  • Hvis behandling er nødvendig for at sikre den legitime interesse for Parship eller en tredjemand såsom dets medlemmer, og hvis den registreredes interesse, grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder ikke tilsidesætter den første interesse, danner artikel 6, stk. 1 litra f) GDPR retsgrundlag for behandlingen.


Ved behandling af de personoplysninger, der kræves til markedsføring (grundlæggende medlemskab eller Premium-medlemskab), er retsgrundlaget artikel 6, stk. 1, litra f) GDPR. Såfremt dit samtykke er retsgrundlaget, er du berettiget til på ethvert tidspunkt at trække dit samtykke tilbage, uden at lovligheden af den behandling, som er foretaget på baggrund af dit samtykke frem til tilbagekaldelsen, berøres. Hvis retsgrundlaget er den berettigede interesse, er du ligeledes principielt berettiget til på et hvert tidspunkt at gøre indsigelse mod behandling af de personoplysninger, som vedrører dig, af årsager, som skyldes din særlige situation. Derfor gælder artikel 21 GDPR.

Overførsel af data til tredjemand og tjenesteudbyder

Parship vil kun give dine personoplysninger til tredjemand, hvis dette er nødvendigt for opfyldelsen af kontrakten eller hvis vi har dit samtykke. Hvis personoplysninger overføres til tredjemand på grund af en legitim interesse, forklarer vi vores legitime interesse i denne privatlivspolitik.

Derudover kan personoplysninger blive overført til tredjemand, hvis Parship er forpligtet til at gøre det ved lov eller af retslig embedsmand eller retsmyndighed.

Tjenesteudbyder

Parship forbeholder sig ret til at bruge tjenesteudbydere, når de indsamler eller behandler personoplysninger. Parship giver kun tjenesteudbydere de personlige data, de har brug for til deres specifikke aktivitet.

Parship bruger – såfremt tjenesteudbydere ikke allerede er nævnt ved navn i disse henvisninger til databeskyttelse (f.eks. inden for cookies & sporing) - blandt andet tjenesteudbydere til at sende e-mails, Push-beskeder og nyhedsbreve til deres medlemmer. Derudover tilbyder tjenesteudbydere serverkapacitet til Parship. Såfremt du har bestilt Parship-Premium-medlemskab via Parship-hjemmesiden, hjælper udbydere af eksterne betalingstjenester og betalingsrelaterede tjenester hjælper Parship med afvikling af betalinger og i tilfælde af inkasso. Afhængig af hvilken betalingsmetode du vælger i bestillingsprocessen på Parship-hjemmesiden, sender Parship de oplysninger, der indsamles til behandling af betalinger (f.eks. bankoplysninger), til det betalingsinstitut eller den betalingsudbyder, som er udpeget af Parship. Betalingsudbyderne indsamler til dels disse data på eget ansvar. I den henseende gælder den respektive betalingsudbyders privatlivspolitik.

Tjenesteudbydere er normalt involveret som en såkaldt databehandler, der kun behandler personoplysninger for brugerne af denne onlinetjeneste ifølge instruktioner fra Parship.

Du bedes være opmærksom på, at Parship ikke foretager behandling af betalingsdata i tilfælde af køb af Parship-Premium-medlemskab via Parship-app'en. I dette tilfælde er App-Store-udbyderen ansvarlig for afvikling af betalingsprocessen.

Overførsel af data til lande uden for EØS

Vi videresender også personoplysninger til tredjeparter eller forarbejdningsvirksomheder, der befinder sig uden for EØS-lande. I sådanne tilfælde sikrer vi forud for overførslen, at modtageren er underlagt et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse (f.eks. på grundlag af en EU-Kommissionens passende beslutning for det pågældende land ved selvcertificering af modtageren for EU-US Privacy Shield eller ved at have accepteret såkaldte standard databeskyttelsesklausuler i Den Europæiske Union med modtageren) eller der gives tilstrækkeligt brugerens samtykke.

Hvordan beskytter vi dine data?

Parship anvender forskellige sikkerhedsforanstaltninger som krypterings- og autentificeringsværktøjer i henhold til det aktuelle tekniske niveau for at beskytte sikkerhed, integritet og rådighedsgrad af sine kunders og brugeres personoplysninger. Det drejer sig specielt om følgende foranstaltninger:

  • strenge kriterier for berettigelsen til adgang til dine data samt stikprøveagtig 2-faktor-autentificering,
  • lagring af fortrolige data i krypteret form,
  • firewall-sikring af IT-systemer til beskyttelse mod ulovlig adgang,
  • permanent overvågning af adgang til IT-systemer til identifikation og forebyggelse af en misbrugsanvendelse af personoplysninger.

Vi anbefaler dig i denne forbindelse at gøre dig fortrolig med Parships sikkerhedstips i forhold til anvendelse af Parship-services. Yderligere oplysninger om dette emne kan du finde her.

Parship anvender i denne forbindelse også tjenesteudbydere fra USA, som altid er underkastet EU-US-Privacy-Shield-certificeringen. Specielt drejer det sig om følgende udbydere:

Cloudflare

Til sikring af denne hjemmeside og optimering af download-tiden (f.eks. Bot-identifikation, Account Takeover, SSL-certifikat, …) indsætter vi et ”Content Delivery Network” (CDN). Dette CDN er en service fra Cloudflare Inc., 101 Townsend St. San Francisco, CA 94107, USA. Derfor ledes registrering samt login-forespørgsler via Cloudflares server og konsolideres til ikke deaktiverbare statistikker.

Vi har indgået en aftale med Cloudflare til ordrebehandling, og nærmere bestemt på basis af EU-US-Privacy-Shield-certificeringen fra Cloudflare.

Her kan du se oplysninger om de data, som er indsamlet af Cloudflare.

MaxMind

Parship anvender geolokaliseringstjenesten GeoIP2 Precision City fra MaxMind Inc., Waltham, MA, 14 Spring St., Suite 3, Waltham, Massachusetts 02451, USA. I denne forbindelse fastsættes på basis af IP-adresser omtrentlige positions- / geolokations-data på basis af oprindelseslandet. En udveksling af data med MaxMind foretages ikke. MaxMind Inc. er underkastet EU-US-Privacy-Shield-certificeringen. Yderligere oplysninger om MaxMind kan du se på her.

Opbevaring og tilbageholdelsesforpligtelser

Vi gemmer dine oplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere vores online-tilbud (grundlæggende medlemskab / Premium-medlemskab) og de tilknyttede tjenester, eller hvis vi har en berettiget interesse i at gemme oplysningerne længere. I alle andre tilfælde vil vi slette dine personoplysninger undtagen eventuelle oplysninger, vi måtte gemme for at overholde enhver kontraktlig eller lovmæssig (f.eks. skat eller kommerciel) opbevaringsperiode (f.eks. fakturaer).

For grundlæggende medlemmer: Du kan til hver en tid tilbagekalde lagring af personoplysninger i din profil med fremtidig virkning. Du kan også selv slette dine profildata (såfremt du har afsluttet Parship-spørgeskemaet) ved at logge ind på Parship-hjemmesiden og starte den relevante sletningsproces. For grundlæggende medlemmer, der har været inaktive i 24 måneder, sletter Parship automatisk personlige profildata.

For Premium-medlemmer: Personoplysningerne for Parships Premium-medlemmer opbevares altid, indtil kontrakten udløber. Hvis du beder os om at gøre det, vil vi slette dine personoplysninger, hvis der ikke er nogen lovpligtig lagringsforpligtelse for disse oplysninger. Data, der er underlagt en tilbageholdelsesforpligtelse, gemmes indtil perioden udløber. Hvis du ikke beder os om at slette dine oplysninger, inden Premium-medlemskabet udløber, bliver dit Premium-medlemskab omdannet til et grundlæggende medlemskab. Derefter gælder de tidligere angivne oplysninger om varighed for opbevaring af oplysninger for grundlæggende medlemmer.

Afinstallation af Parship-app'en på din enhed medfører ikke sletning af data på din profil. Her gælder de netop anførte forklaringer vedrørende sletning af data tilhørende grundlæggende medlemmer eller Premium-medlemmer.

Log-filer gemmes af Parship i 30 dage og slettes derefter. Log-filer, hvis yderligere opbevaring er nødvendig med henblik på bevis, er undtaget fra sletningen, og nærmere bestemt frem til endegyldig opklaring af det pågældende tilfælde og kan i det enkelte tilfælde videregives til efterforskningsmyndigheder.

Bemærk venligst, at dine data kun vil blive blokeret, hvis sletning forhindres af tilbageholdelsesforpligtelser.

I forbindelse med påstanden om registrerede rettigheder lagrer Parship disse data, som er nødvendige for opfyldelsen eller beviset i forældelsesfristen.

Den registreredes rettigheder i overblik

Hvordan kan du gøre dine rettigheder gældende?

Til fremsættelse af dine rettigheder bedes du anvende oplysningerne i afsnittet Kontakt og gøre det muligt for os ved fremsættelsen entydigt at identificere din person.

Til berigtigelse af dine data, som er angivet ved registreringen, eller en eventuel reklameindsigelse kan du også anvende indstillingsmulighederne i din Parship-profil. Undtaget herfra er nogle få oplysninger som fødselsdato, som kun kan ændres af kundeservice.

Bemærk venligst, at dine data kun vil blive blokeret, hvis sletning forhindres af tilbageholdelsesforpligtelser.

Oplysningskrav

Du har ret til af Parship at forlange oplysning om, om vi behandler dine personoplysninger. Desuden har du også ret til at få oplyst disse personoplysninger samt oplysninger om kategorien af data, som gemmes, om behandlingsformålet, eventuelle modtagere, opbevaringsperioden og dine registreringsrettigheder.

Din ret til sletning

Du kan, hvis de lovmæsige forudsætninger foreligger, af os forlange omgående sletning af dine personoplysninger. Dette er specielt tilfældet, hvis

  • dine personoplysninger ikke længere er nødvendige til de formål, som de blev indsamlet til,
  • retsgrundlaget for behandlingen udelukkende var dit samtykke, og du har trukket dette tilbage,
  • du har gjort indsigelse mod behandlingen i reklameøjemed (”reklameindsigelse”)
  • du har gjort indsigelse mod en behandling på basis af retsgrundlaget interessebedømmelse af personlige årsager, og vi ikke kan bevise, at der er primære, berettigede årsager til en behandling,
  • dine personoplysninger er blevet behandlet ulovligt, eller
  • dine personoplysninger skal slettes for at opfylde lovmæssige krav.

Bemærk venligst, at din ret til sletning er underlagt begrænsninger. For eksempel skal eller må vi ikke slette data, som vi skal opbevare længere i henhold til lovpligtige opbevaringsfrister. Også data, som vi skal bruge til fremsættelse, udøvelse eller forsvar af retskrav, er undtaget fra din ret til sletning.

Du kan også selv slette data i dit grundlæggende Parship-medlemskab i din profil. Alternativt kan grundlæggende medlemmer kontakte kundeservice og kræve sletning af deres data. Til dette bedes du anvende oplysningerne under Kontakt. Sletning af data i forbindelse med et Premium-medlemskab kan kun foretages af Parships kundeservice. Bemærk venligst, at dine data kun vil blive blokeret, hvis sletning forhindres af opbevaringsforpligtelse.

Din ret til begrænsning af behandlingen

Du kan, hvis de lovmæsige forudsætninger foreligger, af os forlange omgående sletning af dine personoplysninger. Dette er specielt tilfældet, hvis

  • rigtigheden af dine personoplysninger bestrides af dig, og da så længe indtil vi har haft mulighed for at kontrollere rigtigheden,
  • behandlingen ikke foregår lovligt, og du i stedet for sletning (se her det forrige afsnit) forlanger en begrænsning af anvendelsen,
  • vi ikke længere har brug for dine data til behandlingsformål, men at du skal bruge dem til fremsættelse, udøvelse eller forsvar af dine retskrav,
  • du af personlige årsager har gjort indsigelse, og da så længe til det står fast, om dine interesser er overvejende.

Alternativt kan du til berigtigelse af dine data, som er angivet ved registreringen, eller til din reklameindsigelse også anvende indstillingsmulighederne i din profil. Nogle af dine indsamlede data kan kun ændres gennem kundeservice.

Din ret til dataportabilitet

Du har ret til at få personoplysninger, som du har givet os til kontraktopfyldelse eller på basis af et samtykke, i et portabelt format. Du kan i dette tilfælde også forlange, at vi overfører disse data direkte til en tredjemand, såfremt dette er teknisk muligt.

Din ret til tilbagetrækning af samtykke

Såfremt du har givet os dit samtykke til behandling af dine data, kan du på ethvert tidspunkt trække det tilbage med virkning for fremtiden. Lovligheden af behandlingen af dine data frem til tilbagekaldelsen forbliver uberørt heraf. Du har stillet oplysninger om din seksuelle orientering (køn og søgt køn) og evt. om religion til rådighed for os. Du kan på ethvert tidspunkt trække dette samtykke tilbage med virkning for fremtiden. Lovligheden af behandlingen af dine data frem til tilbagekaldelsen forbliver uberørt heraf. Fra tidspunktet for din tilbagekaldelse kan der ikke længere fremsættes partnerforslag, og Parship kan på grund af din tilbagekaldelse ikke længere yde sin service som beskrevet i de almindelige forretningsbetingelser.

Din indsigelsesret mod direkte marketing

Du kan desuden på ethvert tidspunkt gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger i reklameøjemed (”reklameindsigelse”). Du bedes være opmærksom på, at der af organisatoriske årsager kan forekomme en overlapning mellem din tilbagekaldelse og anvendelsen af dine data i forbindelse med en allerede kørende kampagne.

Alternativt kan du til berigtigelse af dine data, som er angivet ved registreringen, eller til din reklameindsigelse også anvende indstillingsmulighederne i din profil, som du kan finde på Parship-hjemmesiden.

Din indsigelsesret af personlige årsager

Du har af årsager baseret på en særlig personlig situation ret til at gøre indsigelse mod vores databehandling, såfremt denne beror på retsgrundlaget berettiget interesse. Vi vil så ophøre med at behandle dine data, med mindre vi kan – i henhold til lovbestemmelserne – bevise tvingende, beskyttelsesværdige årsager til videre behandling, som er dine rettigheder overvejende.

Ret til at indgive klage til en tilsynsmyndighed

Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed. Du kan kontakte den databeskyttelsesmyndighed, der er ansvarlig for dit bopælssted eller dit land eller den databeskyttelsesmyndighed, der er ansvarlig for os. Det er:

Free and Hanseatic City of Hamburg, The Hamburg Commissioner for Data Protection and Freedom of Information, Prof. Dr. med. Johannes Caspar, e-mail: mailbox@datenschutz.hamburg.de

Social Media

Principielt medfører integrering af Social Media plug-ins normalt, at udbyderne af plug-ins gemmer cookies. Social Media-tasterne på Parship-platformen indeholder dog kun tekst-links til siderne tilhørende de pågældende sociale medier, da det ikke drejer sig om såkaldte Social Media plug-ins. Fra Parship overføres der ingen data til de pågældende udbydere af de sociale medier. Administratoren af hjemmesiden for de sociale medier er ansvarlig for overholdelse af forskrifterne til databeskyttelse. Du kan få yderligere oplysninger i de der angivne henvisninger til databeskyttelse.

Cookies og andre sporingsteknologier ved anvendelse af Parship-hjemmesiden

Cookies & web-sporing

Udover den behandling af personoplysninger, som er nævnt i henvisningerne til Privatlivspolistik, gemmes cookies og andre sporingsteknologier på din enhed under eller også efter dit besøg på Parship-hjemmesiden.

Cookies er små tekstfiler, der sendes, når du besøger en hjemmeside og gemmes i brugerens browser. Hvis den tilsvarende internetside hentes, sender brugerens browser indholdet af cookies tilbage og muliggør dermed genkendelse af brugeren. Også teknologier fra tredjeparter som manuskripter, pixel og tags, som Parship integrerer i Parship-hjemmesiden i reklameøjemed, sættes cookies på din enhed.

Visse cookies slettes automatisk efter afslutningen af browsersessionen (såkaldte sessionscookies), mens andre gemmes i en forudbestemt periode eller permanent i brugerens browser, hvorefter de sletter sig selv (såkaldte midlertidige eller permanente cookies).

Hvilke cookies anvender Parship generelt?

Afhængig af funktion og formål inddeles cookies fra Parship i forskellige kategorier.

"Nødvendige" cookies

Visse cookies er nødvendige for at gøre vores online tilbud sikkert og nemt at bruge. Denne kategori omfatter f.eks.

  • Cookies, der har til formål at identificere eller godkende vores brugere, samt cookies i forbindelse med en sikker autentificeringsproces (Secure Authentication Prozess),
  • Cookies, som garanterer sikkerheden på de informationstekniske systemer fra Parship,
  • Cookies, som bekæmper misbrug,
  • Cookies, der midlertidigt gemmer bestemte brugerindtastninger,
  • Cookies, der gemmer bestemte brugerindstillinger.


Disse cookies gør det muligt for dig at bevæge dig sikkert rundt på vores hjemmeside og anvende funktionerne som ønsket. Uden disse cookies kunne væsentlige tjenester fra Parship ikke stilles til rådighed. Vi indsætter kun disse cookies, når du besøger vores hjemmeside. De slettes normalt, når din browser lukkes. Desuden anvendes disse cookies for at hente den optimerede hjemmeside-visning ved adgang med en mobil enhed, så din datamængde ikke bruges unødigt.

Retsgrundlaget er Parships og Parship-medlemmernes berettigede interesse i, at Parship-tjenesten kan anvendes sikkert og være nem at håndtere, og at kvaliteten på vores hjemmeside og indholdet løbende forbedres.

Til anvendelse af ”nødvendige” cookies er et samtykke ikke nødvendigt. De kan ikke deaktiveres.

Et overblik over og yderligere oplysninger om de af os anvendte ”nødvendige” cookies finder du her.

”Funktionelle” cookies

”Funktionelle” cookies gør det muligt for os at registrere vore brugeres adfærd (f.eks. klikkede reklamebannere, besøgte undersider, søgeforespørgsler).

Her indsamler vi oplysninger om, hvordan Parship-medlemmer og brugere interagerer med vores hjemmeside. På denne måde kan vi se, hvilke sider der er blevet besøgt, og kan danne os et fuldstændigt billede af bruger-aktiviteterne på vores hjemmeside.

I denne kategori falder f.eks.

  • Cookies til at udvikle og forbedre produkter,
  • Cookies til markedsundersøgelse for at få kendskab til målgrupper,
  • Cookies til at udarbejde personaliserede indholdsprofiler,
  • Cookies til at udvælge personaliseret indhold,
  • Cookies til at måle indholdsydelser.

Formålet med anvendelse af ”funktionelle” cookies er at forbedre hjemmesidens ydelse og at afstemme Parship-platformen til brugernes behov, så vi kan gøre Parship mere brugervenlig. Vi skal også bruge statistiske oplysninger om anvendelsen af vort online-tilbud og foretager derfor spredebreddemålinger, som vi analyserer i statistisk form og dermed får sammenlignelige værdier overalt på markedet. Til dette formål indsætter vi webanalyse-værktøjer. De brugerprofiler, som udarbejdes ved hjælp af cookies eller gennem analyse af log-filerne, kædes ikke sammen med personoplysninger. Ved hjælp af cookies eller ved analyse af log-filerne udarbejder vi i denne forbindelse brugerprofiler. Her anvender vi normalt brugernes IP-adresser enten slet ikke, eller vi forkorter dem straks efter indsamlingen.

Nyttige funktioner kan også sikres med ”funktionelle” cookies. Vi gemmer således oplysninger (f.eks. brugernavne og sprogvalg), som er helt afstemt efter dig. Eller vi anvender cookies for at aktivere funktioner, som er ønsket af dig. Indsættelse af sådanne cookies sker først, når den tilsvarende funktion er aktiveret eller rekvireret af dig.

Da vi gerne vil tilbyde dig en hjemmeside, som er designet med optimal brugervenlighed, aktiveres ”funktionelle” cookies normalt, så snart du besøger vores hjemmeside. Du kan dog på ethvert tidspunkt deaktivere disse cookies – enten via de dertil beregnede brugergrænseflader eller via indstillingerne i din browser. Data, som indsamles ved hjælp af ”funktionelle” cookies, kan ikke anvendes til at identificere dig personligt eller til at følge dine aktiviteter på andre hjemmesider.

Retsgrundlaget for anvendelse af ”funktionelle” cookies er for det første Parships berettigede interesse i at få kendskab til Parship-hjemmesidens markedsværdi i direkte sammenligning med hjemmesider fra tredjeparter. Den berettigede interesse fremkommer desuden af den økonomiske brugbarhed på de resultater, som opstår af spredebreddemålingen. For det andet er retsgrundlaget dit samtykke. Dette gælder for eksempel for dannelsen af brugerkategorier, som er grundlag for en interesserelevant orientering af reklamemateriale eller reklamefremstød.

Et overblik og yderligere oplysninger om de af os anvendte ”funktionelle” cookies kan du se her. Her får du også et overblik over, hvilke cookies der allerede er aktiveret ved besøg på vores hjemmeside.

Ved værktøjer, som arbejder med opt-out-cookies, skal man være opmærksom på, at opt-out-funktionen er udstyrs- eller browserrelateret og principielt kun gælder for den netop anvendte enhed eller den anvendte browser. Hvis du anvender flere enheder eller browsere, skal du indstille opt-out på hver enkelt enhed og i hver anvendt browser.

”Marketing” cookies

Vi anvender cookies i reklameøjemed (”marketing” cookies). Profilerne, som udarbejdes ved hjælp af disse cookies, vedrørende brugeradfærd (f.eks. klikkede reklamebannere, besøgte undersider, søgeforespørgsler) anvender vi for at vise dig reklame eller tilbud, som er skræddersyet efter dine interesser (”interesserelevant reklame”).

Inden for denne kategori falder f.eks.

  • Cookies til at udvælge simple reklameannoncer,
  • Cookies til at udarbejde en personaliseret annonce-profil,
  • Cookies til at udvælge personaliserede annoncer,
  • Cookies til at måle annonce-effekt.

Vi tillader i denne forbindelse også andre virksomheder at indsamle vores brugeres data ved hjælp af reklamecookies eller pixels. Dette giver os og tredjeparter mulighed for at levere brugere af vores online-tilbud interessebaseret annoncering baseret på en analyse af deres brugsadfærd (f.eks. besøgte bannerannoncer eller undersider) som helhed og ikke begrænset til vores online-tilbud. For at måle resultatet af disse reklamekampagner (såkaldt konverteringssporing) videregiver vi også sporingsdata til tredjeparter (for eksempel Google og Microsoft). Endelig gør ”marketing” cookies det muligt for os ved hjælp af værktøjer som Google Analytics at analysere log-filer og ud fra disse udarbejde anvendelsesprofiler.

Ansvarlig myndighed for behandling af data i forbindelse med værktøjerne er den pågældende udbyder, såfremt vi ikke har angivet andet. Udbyderne af værktøjerne videregiver evt. også oplysninger om de ovennævnte formål til tredjeparter. Værktøjerne behandler enten slet ikke brugernes IP-adresser eller forkorter dem straks efter indsamling. Ved hvert værktøj kan du se oplysninger om udbyderen og om, hvordan du kan gøre indsigelse indsamling af data ved hjælp af dette værktøj.

Retsgrundlaget for indsamling og analyse af anvendelsesadfærd til interessebaseret reklame (udelukkende produkter fra PE Digital GmbH) er brugerens samtykke. Brugeren har på ethvert tidspunkt mulighed for at ændre beslutningen og tilbagekalde sit afgivne samtykke.

Et overblik og yderligere oplysninger om de af os anvendte ”marketing” cookies kan du se her.

Retsgrundlag for behandling af personoplysninger i forbindelse med ”cookies”

  • Såfremt vi til behandlingsprocesser af personoplysninger indhenter et samtykke fra den berørte person, gælder artikel 6 stk. 1 litra a i europæisk databeskyttelseslov (GDPR) som retsgrundlag.
  • Ved behandling af personoplysninger, som er nødvendige til opfyldelse af Parships kontraktforhold (grundlæggende medlemskab eller et Premium-medlemskab), gælder artikel 6 stk. 1 litra b i GDPR som retsgrundlag. Dette gælder også for behandlingsprocesser, som er nødvendige til gennemførsel af forkontraktmæssige foranstaltninger.
  • Hvis behandlingen er nødvendig til varetagelse af en berettiget interesse fra Parship eller en tredjepart som for eksempel vores medlemmer, og hvis den berørtes interesser, grundlæggende rettigheder og grundlæggende frihedsrettigheder ikke er overvejende i forhold til den førstnævnte interesse, så gælder artikel 6 stk. 1 litra f i GDPR som retsgrundlag for behandlingen.

Såfremt retsgrundlaget er dit samtykke, har du på ethvert tidspunkt ret til at tilbagekalde dit samtykke, uden at lovligheden af den behandling, som er foretaget frem til tilbagekaldelsen på grundlag af samtykket, berøres. Hvis retsgrundlaget er den berettigede interesse, er du ligeledes principielt berettiget til på et hvert tidspunkt at gøre indsigelse mod behandling af de personoplysninger, som vedrører dig, af årsager, som skyldes din særlige situation. Derfor gælder artikel 21 GDPR.

Hvordan kan du administrere, forhindre brugen af cookies eller slette cookies?

Parship tilbyder dig i forbindelse med en Consent Management (”Cookie Banner”) mulighed for i henhold til dine angivelser at tage stilling til indsætning af cookies. Du har på ethvert tidspunkt mulighed for at ændre beslutningen og for eksempel efterfølgende tilbagekalde eventuelt afgivet samtykke. Til dette kan du her hente indstillingsmulighederne.

Til Consent Management anvender vi Usercentrics Consent Management platformen (Usercentrics) fra Usercentrics GmbH, Rosental 4, 80331 München, Tyskland. Usercentrics samler logfil-data og samtykkedata ved hjælp af JavaScript. Dette JavaScript gør det muligt for os at informere brugeren via dennes samtykke til bestemte cookies og andre teknologier på vores hjemmeside og indhente, administrere og dokumentere det.

Du kan på ethvert tidspunkt vedvarende standse udførelse af JavaScript via tilsvarende indstillinger i din browser, hvilket også vil hindre Usercentrics i at udføre JavaScript. Yderligere oplysninger om databeskyttelsespraksis hos Usercentrics kan du se på: https://usercentrics.com/privacy-policy/.

Du kan administrere (aktivere/deaktivere og slette) cookie-indstillingerne på vores hjemmeside via de ovennævnte funktioner men også ved at ændre dine browserindstillinger. Via de fleste browsere kan du administrere dine cookies ved enten at acceptere eller afvise alle cookies eller kun godkende bestemte typer af cookies. Fremgangsmåden til at administrere og slette cookies kan du se i hjælpefunktionen i din browser.

Hvis du ændrer dine cookie-indstillinger, blokeres bestemte cookies. Du er så eventuelt ikke i stand til fuldt ud at udnytte nogle funktioner på vores hjemmeside. Vi kan eventuelt heller ikke vise noget indhold, som du tidligere har set eller anvendt.

Hvilke cookies og sporingsteknologier anvender Parship specielt?

Her kan du få et komplet overblik over alle cookies og sporingsmekanismer, som anvendes på vores hjemmesiden. Vi har også ved siden af betegnelsen på de enkelte cookies anført anvendelsesformålet og andre vigtige henvisninger på dette sted.

For at få yderligere oplysninger og hjælp i forbindelse med websporingsmekanismer kan du se på www.YourOnlineChoices.com.


Bilag: Tekniske bemærkninger om cookies

Internet Explorer:

For instruktioner gå til https://support.microsoft.com/da-dk/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Mozilla Firefox:

For instruktioner gå til https://support.mozilla.org/da/kb/slet-cookies-fjerne-oplysninger-fra-websteder

Google Chrome:

For instruktioner gå til https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=da&co=GENIE.Platform=Desktop

Safari:

For instruktioner gå til https://support.apple.com/da-dk/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac

Sporingsteknologier i Parship-app'en

Parship har brug for statistiske oplysninger om brugen af Parship-app'en for at gøre den mere brugervenlig, at foretage rækkeviddemålinger, at kunne foretage markedsundersøgelser og vise relevante annoncer til dig. Til dette formål arbejder vi med forskellige serviceudbydere og bruger analyseværktøjer til app.

Hvilke sporingsteknologier anvender Parship generelt?

Afhængig af funktion og formål inddeles sporingsteknologier fra Parship i forskellige kategorier.

"Nødvendige" sporingsteknologier

Visse sporingsteknologier er nødvendige for at gøre vores online tilbud sikkert og nemt at bruge. Denne kategori omfatter f.eks.

  • sporingsteknologier, der har til formål at identificere eller godkende vores brugere, samt sporingsteknologier i forbindelse med en sikker autentificeringsproces (Secure Authentication Prozess),
  • sporingsteknologier, som garanterer sikkerheden på de informationstekniske systemer fra Parship,
  • sporingsteknologier, som bekæmper misbrug,
  • sporingsteknologier, der midlertidigt gemmer bestemte brugerindtastninger,
  • sporingsteknologier, der gemmer bestemte brugerindstillinger.


Disse sporingsteknologier gør det muligt for dig at bevæge dig sikkert rundt på vores app’en og anvende funktionerne som ønsket. Uden disse sporingsteknologier kunne væsentlige tjenester fra Parship ikke stilles til rådighed. Vi indsætter kun disse sporingsteknologier, når du besøger vores appen.

Retsgrundlaget er Parships og Parship-medlemmernes berettigede interesse i, at Parship-tjenesten kan anvendes sikkert og være nem at håndtere, og at kvaliteten på vores app’en og indholdet løbende forbedres.

Til anvendelse af ”nødvendige” sporingsteknologier er et samtykke ikke nødvendigt. De kan ikke deaktiveres.

”Funktionelle” sporingsteknologier

”Funktionelle” sporingsteknologier gør det muligt for os at registrere vore brugeres adfærd.

Her indsamler vi oplysninger om, hvordan Parship-medlemmer og brugere interagerer med vores app’en. På denne måde kan vi se, hvilke sider der er blevet besøgt, og kan danne os et fuldstændigt billede af bruger-aktiviteterne på vores app’en.

I denne kategori falder f.eks.

  • sporingsteknologier til markedsundersøgelse for at få kendskab til målgrupper,
  • sporingsteknologier til at udarbejde personaliserede indholdsprofiler,
  • sporingsteknologier til at udvælge personaliseret indhold.

Formålet med anvendelse af ”funktionelle” sporingsteknologier er at forbedre app’en ydelse og at afstemme Parship-platformen til brugernes behov, så vi kan gøre Parship mere brugervenlig. Vi skal også bruge statistiske oplysninger om anvendelsen af vort online-tilbudVed hjælp af sporingsteknologier udarbejder vi i denne forbindelse anvendelsesprofiler.

Nyttige funktioner kan også sikres med ”funktionelle” sporingsteknologier. Vi gemmer således oplysninger, som er helt afstemt efter dig. Eller vi anvender sporingsteknologier for at aktivere funktioner, som er ønsket af dig. Indsættelse af sådanne sporingsteknologier sker først, når den tilsvarende funktion er aktiveret eller rekvireret af dig.

Da vi gerne vil tilbyde dig en app’en, som er designet med optimal brugervenlighed, aktiveres ”funktionelle” sporingsteknologier normalt, så snart du besøger vores app’en. Du kan dog på ethvert tidspunkt deaktivere disse sporingsteknologier. Data, som indsamles ved hjælp af ”funktionelle” sporingsteknologier, kan ikke anvendes til at identificere dig personligt eller til at følge dine aktiviteter på andre app’en.

Retsgrundlaget for anvendelse af ”funktionelle” sporingsteknologier er Parships berettigede interesse i at få kendskab til Parship-app’en markedsværdi i direkte sammenligning med app’en fra tredjeparter. Den berettigede interesse fremkommer desuden af den økonomiske brugbarhed på de resultater, som opstår af spredebreddemålingen.

”Marketing” sporingsteknologier

Vi anvender sporingsteknologier i reklameøjemed (”marketing” sporingsteknologier). Profilerne, som udarbejdes ved hjælp af disse sporingsteknologier, vedrørende brugeradfærd (f.eks. klikkede reklamebannere, besøgte undersider, søgeforespørgsler) anvender vi for at vise dig reklame eller tilbud, som er skræddersyet efter dine interesser (”interesserelevant reklame”).

Inden for denne kategori falder f.eks.

  • sporingsteknologier til at udvælge simple reklameannoncer,
  • sporingsteknologier til at udarbejde en personaliseret annonce-profil,
  • sporingsteknologier til at udvælge personaliserede annoncer,
  • sporingsteknologier til at måle annonce-effekt.

Vi tillader i denne forbindelse også andre virksomheder at indsamle vores brugeres data ved hjælp af reklamesporingsteknologier. Dette giver os og tredjeparter mulighed for at levere brugere af vores online-tilbud interessebaseret annoncering baseret på en analyse af deres brugsadfærd (f.eks. besøgte bannerannoncer eller undersider) som helhed og ikke begrænset til vores online-tilbud. For at måle resultatet af disse reklamekampagner (såkaldt konverteringssporing) videregiver vi også sporingsdata til tredjeparter. Endelig gør ”marketing” sporingsteknologier det muligt for os at udarbejde anvendelsesprofiler.

Retsgrundlaget for anvendelse af ”marketing” cookies er Parships berettigede interesse og også andre annoncørers interesse i at udsende interessebaseret reklame og tilbyde brugerne reklame, som er skræddersyet efter de personlige interesser.

Retsgrundlag for behandling af personoplysninger i forbindelse med ”sporingsteknologier”

  • Såfremt vi til behandlingsprocesser af personoplysninger indhenter et samtykke fra den berørte person, gælder artikel 6 stk. 1 litra a i europæisk databeskyttelseslov (GDPR) som retsgrundlag.
  • Ved behandling af personoplysninger, som er nødvendige til opfyldelse af Parships kontraktforhold (grundlæggende medlemskab eller et Premium-medlemskab), gælder artikel 6 stk. 1 litra b i GDPR som retsgrundlag. Dette gælder også for behandlingsprocesser, som er nødvendige til gennemførsel af forkontraktmæssige foranstaltninger.
  • Hvis behandlingen er nødvendig til varetagelse af en berettiget interesse fra Parship eller en tredjepart som for eksempel vores medlemmer, og hvis den berørtes interesser, grundlæggende rettigheder og grundlæggende frihedsrettigheder ikke er overvejende i forhold til den førstnævnte interesse, så gælder artikel 6 stk. 1 litra f i GDPR som retsgrundlag for behandlingen.

Såfremt retsgrundlaget er dit samtykke, har du på ethvert tidspunkt ret til at tilbagekalde dit samtykke, uden at lovligheden af den behandling, som er foretaget frem til tilbagekaldelsen på grundlag af samtykket, berøres. Hvis retsgrundlaget er den berettigede interesse, er du ligeledes principielt berettiget til på et hvert tidspunkt at gøre indsigelse mod behandling af de personoplysninger, som vedrører dig, af årsager, som skyldes din særlige situation. Derfor gælder artikel 21 GDPR.

Hvordan kan du administrere, forhindre brugen af sporingsteknologier?

Du kan på ethvert tidspunkt med virkning for fremtiden modsætte dig indsamling eller overførsel og/eller analyse af dine data fra vores sporingsudbydere i app'en ved at fjerne afkrydsningsfeltet nederst på denne side under "Allow tracking". Hvis afkrydsningsfeltet er deaktiveret, vil der ikke blive sendt data til denne sporingsleverandør.

Hvilke sporingsteknologier anvender Parship specielt?

Parship anvender blandt andet nedenstående app-analyse-værktøjer:

Google Analytics

Google Analytics leveres af Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland ("Google"). Vi bruger Google Analytics med den ekstra funktion, som Google tilbyder til anonymisering af IP-adresser: Googles IP-adresse er generelt allerede forkortet i EU og i undtagelsestilfælde i USA og under alle omstændigheder kun gemt i forkortet form. Google bruger på vegne af Parship disse oplysninger til at evaluere din brug af appen, kompilere rapporter om aktivitet på appen og levere andre tjenester, der er relateret til aktivitet på appen og internetbrug, som f.eks. Google Analytics-demografi og interesserapporter.

Google Analytics' reklamefunktioner bruges ikke af Parship.

Hvordan Google behandler data beskrives her (https://policies.google.com/privacy?hl=da).

Du kan på ethvert tidspunkt med virkning for fremtiden modsætte dig indsamling eller overførsel og/eller analyse af dine data fra vores sporingsudbydere i app'en ved at fjerne afkrydsningsfeltet nederst på denne side under "Allow tracking". Hvis afkrydsningsfeltet er deaktiveret, vil der ikke blive sendt data til denne sporingsleverandør.

Google Firebase

Parship anvender værktøjerne Google Analytics til Firebase og Firebase Crashlytics fra Google Firebase-platformen fra Google Ltd.

Google Firebase tilbyder adskillige funktioner, som vises på følgende oversigtsside: https://firebase.google.com/products/. Disse funktioner har eventuelt tilgang til Parship-brugerens personrelaterede data og gemmer disse, som f.eks. indhold eller oplysning, som er indtastet af dig, vedrørende interaktionen med diverse apps. Firebase tilbyder også interfaces, som tillader en interaktion mellem app-brugerne og andre tjenester.

De værktøjer, som anvendes af Parship, Google Analytics til Firebase og Firebase Crashlytics, registrerer som dato den første åbning af app’en, afinstallationen, opdateringer, et nedbrud eller hyppigheden for app-anvendelsen. Også bestemte brugerinteresser analyseres. Hertil går Google ind i terminalens Advertising ID.

De oplysninger, som behandles ved hjælp af Google Firebase, anvendes eventuelt sammen med andre tjenester fra Google, som f.eks. Google-marketing-tjenester. I dette tilfælde behandles oplysninger som Android Advertising ID eller Advertising Identifier til iOS for at identificere brugerens mobile enheder. Du kan se andreflere oplysninger om Googles dataanvendelse på oversigtssiden https://www.google.com/policies/technologies/ads. Googles erklæring om databeskyttelse kan hentes på https://www.google.com/policies/privacy.

En overførsel af dine data til USA kan ikke udelukkes. Google er certificeret i henhold til Privacy-Shield-konventionen (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Du kan på ethvert tidspunkt med virkning for fremtiden modsætte dig indsamling eller overførsel og/eller analyse af dine data fra vores sporingsudbydere i app'en ved at fjerne afkrydsningsfeltet nederst på denne side under "Allow tracking". Hvis afkrydsningsfeltet er deaktiveret, vil der ikke blive sendt data til denne sporingsleverandør.

Adjust

Vi bruger såkaldte mobilsporingsteknologier. Til dette formål bruger vi app analytiske service fra adjust GmbH, Saarbrücker Str. 38a, 10405 Berlin, Tyskland. Ved hjælp af disse tjenester indsamler vi statistiske data om brugen af vores tilbud for løbende at forbedre vores tilbud. Som en del af brugen af vores app opsamles og analyseres oplysninger, som din mobilenhed sender til os. Følgende data indsamles: IP-adresse, som straks hashed, MAC-adresse, pseudonymiseret enheds-id (Identifier for annoncører - IDFA eller Google Advertiser ID - GAID), type browser, sprog, internetudbyder, netværksstatus, tidszone, URL af adgangs- og udgangssiderne, brugt tid og dato for adgang, clickstream-data og anden statistisk information om brugen af vores tjenester. Dataene indsamlet på denne måde bruges til at oprette pseudonymiserede brugerprofiler. En indledning til en naturlig person er dermed ikke udelukket for os.

Se venligst adjust's privatlivspolitikke for yderligere oplysninger her (https://www.adjust.com/privacy-policy/).

Du kan på ethvert tidspunkt med virkning for fremtiden modsætte dig indsamling eller overførsel og/eller analyse af dine data fra vores sporingsudbydere i app'en ved at fjerne afkrydsningsfeltet nederst på denne side under "Allow Tracking". Hvis afkrydsningsfeltet er deaktiveret, vil der ikke blive sendt data til denne sporingsleverandør.

Google Ads

Parship anvender onlineannonceringsprogrammet "Google Ads" en analytiktjeneste, der leveres af Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland ("Google"). I Google Ads bruger vi følgende funktioner:

  • Google Ads Conversion-Tracking. Med dette værktøj kan vi afgøre, om du har klikket på en Parship-annonce, der er placeret af Google. Disse oplysninger bruges til at generere konverteringsstatistik for Parship. Dette giver os mulighed for at se, om du har købt vores produkt eller downloadet vores app.
  • Google Ads Remarketing. Denne funktion gør det muligt for Parship at målrette Parship-app-besøgende med annoncering på andre platforme ved at vise Parship-besøgende personlige, interessebaserede annoncer, når de besøger andre tilbud i Google Displaynetværk eller bruger Googles eller en partners søgemaskine.
  • Google Ads Similar Audience. Gennem denne funktion kan Parship udvide publikumsappel ved at målrette annoncer til brugere, der har lignende interesser til dem, der allerede bruger eller planlægger at bruge vores app. Vores interesse er at nå de brugere, der ikke direkte søger efter vores produkter eller tjenester, men som kan interagere med vores reklamer på grund af deres interesser.

For mere information om Google-annoncer og Googles privatlivspolitik, besøg venligst her (https://policies.google.com/privacy?hl=da).

Du kan på ethvert tidspunkt med virkning for fremtiden modsætte dig indsamling eller overførsel og/eller analyse af dine data fra vores sporingsudbydere i app'en ved at fjerne afkrydsningsfeltet nederst på denne side under "Allow Tracking". Hvis afkrydsningsfeltet er deaktiveret, vil der ikke blive sendt data til denne sporingsleverandør.

Facebook

Parship ønsker at præsentere "interessebaseret annoncering" på Facebook og for at begrænse hyppigheden af visning af bestemte annoncer. Til dette formål bruger Parship værktøjet "Custom Audiences" fra det sociale netværk Facebook, og som drives af Facebook Ireland Ltd, Canal Grande, Canal Grande, Dublin 2, Irland ("Facebook").

Facebook bruger et hashed-brugerspecifik Facebook ID til at tildele Facebook-bruger til en "Custom Audience" i henhold til Parship-regler. Parship-annoncer vises derefter på Facebook i retning af denne "Custom Audience". Dog vises annoncer kun til "Brugerdefineret målgruppe" over mindst 20 forskellige brugere - derfor kan der ikke drages nogen inferencer baseret på annonceplaceringen om den enkelte brugers egenskaber. Opgaven til et "Custom audience" er lavet i maksimalt 180 dage. Denne tidsperiode begynder på ny, når du besøger vores app igen, og overholdelse af de samme "Custom Audience" -regler gælder.

Du kan finde oplysninger om databeskyttelse på Facebook her (https://www.facebook.com/privacy/explanation).

Du kan på ethvert tidspunkt med virkning for fremtiden modsætte dig indsamling eller overførsel og/eller analyse af dine data fra vores sporingsudbydere i app'en ved at fjerne afkrydsningsfeltet nederst på denne side under "Allow Tracking". Hvis afkrydsningsfeltet er deaktiveret, vil der ikke blive sendt data til denne sporingsleverandør.

Yderligere sporingsteknologier

Her finder du et komplet overblik over alle sporingsteknologier, som anvendes på vores platform. Vi har ved siden af betegnelsen på de enkelte sporingsteknologier på dette sted også anført anvendelsesformålet og yderligere vigtige henvisninger.

Gratis registrering og test Gratis registrering

Jeg er

Jeg søger

Venligst angiv køn.
Desværre kan vi ikke behandle denne e-mail-adresse. Indtast en anden e-mail-adresse.
Venligst vælg dit personlige kodeord.
Dit kodeord opfylder ikke kravene
Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).
Error with static Resources (Error: 418)